Aangepaste adidas Yeezy Boost 350 V2 “Crème wit” tot Release In Baby maten volgende Week

De volgende adidas Yeezy release wellicht net de meest verrassende nog. Kim Kardashian tentoongesteld en bevestigde het gerucht dat de Yeezy Boost 350 V2 crème wit zou vrijgeven in baby maten in een aangepaste nemen met namen van het noorden en Saint West’s krabbelde op de witte Primeknit bovenste met een aantal andere doodles. De adidas Yeezy Boost 350 V2 room witte baby maten zal alleen beschikbaar zijn via kinderen leveren. Volgens Yeezy maffia komt die dag spoediger eerder dan later met een release gepland voor 17 juli. Tot nu toe kinderen leveren alleen leidt u naar een lege website vraagt om een wachtwoord gevraagd, maar verwachten updates te komen. Ook featured op de douane is een banaan Warhol circa de Velvet Underground, een plak van pizza, Gucci Mane-achtige ijs kegels en meer. In gerelateerd nieuws, er is ook de Yeezy Boost 350 V2 Semi-Frozen gele gepland voor December 2017.

 

didas Yeezy Boost 350 V2 KIDS (Cream White/Cream White)

Groot nieuws in het land van Yeezy Boosts voor de peuters die van hen ouders van kinderen die koeler dan u vandaag zijn houden:
Terug in mei, Kanye West en Kim Kardashian onthuld Kid’s aanbod, hun nieuwe lijn van de kinder kleding die zagen schattige mini versies van het westen Calabasas-branded versnelling evenals peuter-en kleinbedrijf souvenir jassen, jurken en baseball caps. De collectie is nu terug voor de tweede drop. Het grote nieuws is dat select stukken over een handgetekende Calabasas logo beschikken zal (het siert caps en T-shirts, evenals krabbelde-over jean jassen en zelfs aangepaste handgetekende Yeezy Boosts).Yeezy Boost 350 v2 kopen. Op Snapchat, Kardashian geopenbaard dat zij en haar man de talenten van een kunstenaar genaamd Harlow meldde vestigen op kinderen en middelgrote paren van “Crème wit” Yeezys met de namen van klanten (of meer waarschijnlijk, ontvangers — we praten over kids schoenen immers). Oh, en de kunstenaar is 10 jaar oud.

De Krabbel sneaker trend is overal nu, zodat we zeker zijn er meer dan een paar bummed uit volwassenen die niet kunnen krijgen sommige aangepaste Yeezys. Maar eerlijk gezegd, ze soort zinvol meer voor kinderen, die eigenlijk willen doodle over hun kleren, schoenen of uw schoonouders badkamer muren. yeezy boost 350 v2 prijs,De denim honkbal hoed ontworpen door Harlow zijn iconische figuren als Reptar van Rugrats en zelfs een man die een partij zoals een Stronger-tijdperk Kanye West kijkt. Er zijn ook andere, niet-scribble-kleding in het aanbod zoals een badpak voor meisjes en leopard harige dia’s naast een zijde luipaard print jurk afdrukken.

https://www.footlocker.nl/nl/content/adidas_yeezy

Je moet bewijs dat aangepaste Yeezys en Calabasas bal caps op kinderen zijn puppies van Instagram-niveau leuk, maar als er iemand die kan zelfs de kinderloze wilt uit schillen geld voor deze stukken, het is kinderen leveren de nummer een model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *